Dochters Leo Vroman onthullen foto ouders in Vromantoren

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gouda – De twee dochters van Leo en Tineke Vroman onthulden dinsdagmiddag 22 augustus een foto in de hal van de Leo Vromantoren aan de Sportlaan in Gouda. Daarna bezochten ze samen met de genodigden de Georgine Sanderstoren die de officiĆ«le naam van hun moeder Tineke draagt.

De bijeenkomst in de beide torens werd georganiseerd door De Vroman Foundation in samenwerking met Woonpartners Midden-Holland. Na de bezichtiging van 2 appartementen in de Leo Vromantoren en de onthulling van de foto in de hal, trok het gezelschap naar de Georgine Sanderstoren om onder meer te genieten van het uitzicht vanaf de bovenste etage.

Woontorens
De nieuwe woontorens in Gouda Oost zijn vernoemd naar de in Gouda geboren dichter Leo Vroman en zijn vrouw Tineke (die als Georgine Sanders werd geboren) en antropologe en schrijfster was. Beiden woonden al jaren in Amerika, waar ze in 2014 (Leo) en 2015 (Tineke) op hoge leeftijd overleden. Hun dochters Geraldine en Peggy Ann waren dinsdagmiddag 22 augustus in Gouda aanwezig.