Zelf belastingaangifte doen in Bibliotheek Gouda

Gouda – Vóór 1 mei 2017 moeten de aangiftes voor de inkomstenbelasting weer gedaan worden. Dat kan via de online aangifte app van de Belastingdienst. Wil je dit zelf doen maar heb je geen toegang tot een veilige computer met internet dan kun je terecht bij de Bibliotheek Gouda.

Hier kan je gratis gebruik maken van een veilige computer met internet, gratis de aangifte uitprinten en we hebben de Belastingalmanak 2017 voor je klaar staan. Ook voor niet-leden van de Bibliotheek is deze service gratis.

Hoe werkt het
Kom op maandagavond tussen 18.00-20.00 uur of donderdagmiddag tussen 14.00 -16.00 uur naar de Chocoladefabriek. Er zijn 2 werkplekken in de zaal Melk op de eerste verdieping. Een medewerker van de Bibliotheek houdt toezicht. In de kinderbibliotheek Oosterwei (Nelson Mandela Centrum) is er op maandagmiddag tussen 15.00-17.00 uur ook ruimte om je aangifte te doen. De service is er tot 24 april!

Advertisements

Hulp nodig bij de aangifte?
Heb je hulp nodig bij de aangifte neem dan zelf iemand mee die je kan helpen. Heb je niet iemand in je omgeving die kan helpen. Op donderdag is er een docent Digisterker aanwezig die je kan helpen de juiste organisatie te vinden die je verder kan helpen. Zo bestaat er in Gouda o.a. ‘De Papierwinkel’ van het Sociaal Team Gouda.

De Bibliotheek Gouda voldoet aan de (informatie)beveiligingseisen die de Belastingdienst heeft opgesteld voor belasting- en toeslagzaken doen in de Bibliotheek. Ook de Belastingdienst kan inhoudelijke hulp bieden, nadat men een machtigingscode heeft aangevraagd.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekgouda.nl/belastingaangifte