Za.19-09: ‘Cash voor je club’

Winkelen én je favoriete regionale club steunen. Van zaterdag 19 september tot en met zaterdag 31 oktober 2015 maakt winkelcentrum Bloemendaal dat mogelijk met de actie ‘Cash voor je club’. In totaal is er maar liefst € 10.000,- te verdelen.

Tien clubs uit de Goudse regio doen mee aan deze actie. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, geld verdienen. Want voor iedere € 5,- die een consument tussen 19 september en 31 oktober bij de winkels in winkelcentrum Bloemendaal besteedt, krijgt deze een Bloemendaal munt. De munten (met een maximum van tien per besteding) kunnen tijdens de actieperiode worden gedeponeerd in de inleverdisplays in het winkelcentrum. Pro rato worden de bijdrages toegekend. Dus hoe meer munten een vereniging krijgt van de klanten van winkelcentrum Bloemendaal, des te hoger is het bedrag dat zij na afloop van de actie ontvangt. U als klant heeft dus direct invloed op de cash van uw vereniging!

De tien deelnemende partijen
De tien deelnemende verenigingen zijn Kinderboerderij De Goudse Hofsteden – Goudse ReddingsBrigade – AV Gouda – SV Gouda – Stichting ‘De Hoog’ Denksport – GZV Watergras – Ruiterclub Bloemendaal – Scouting Die Kantanky’s – A&CKV Gemini en Shaolin Kempo Kai.

Advertisements

Op zaterdag 19 september om 11.00 uur start de actie. Dan zullen de eerste munten in de displays van de deelnemers vallen. Op iedere zaterdag gedurende de actie presenteren verenigingen zich in het winkelcentrum. Zij laten dan zien waar hun club voor staat en wat zij eventueel met het gewonnen bedrag hopen te realiseren.

De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze bekendgemaakt op zaterdag 7 november om 15.00 uur. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden kunt u vinden op www.winkelcentrumbloemendaal.nl