Zo. 8-7: Open dag Goudse Saxofoonschool

Gouda – Tijdens de open dag van de Goudse Saxofoonschool op zondag 8 juli, zal Hans Dulfer een optreden verzorgen. Het programma begint om 13.30 uur in De Spiegeltent, Turfmarkt 51 in Gouda. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom om het veelzijdige programma te volgen op deze mooie locatie.

Zo zijn er optredens van leerlingen van de Goudse Saxofoonschool maar ook workshops over improviseren en is er een demonstratie van de E-sax. Rond 15.00 uur is er een optreden van Hans Dulfer, Koen Schouten en Jerôme Hol. Dit trio zal naast de heerlijke muziek die zij spelen ook anekdotes en verhalen vertellen in een relaxte sfeer. Uiteraard is iedereen welkom alleen is het verstandig om op voorhand kaarten te reserveren. Dit kan via info@goudsesaxofoonschool.nl of even bellen met 06-12 57 75 63. Kaarten voor de leerlingen (en aanhang) van de Saxofoonschool kosten 4 euro, voor niet leerlingen 7 euro.

Hans Dulfer

Hans Dulfer (1940) is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. De enige jazzmusicus die zowel in Nederland als in Japan gouden platen wist te behalen. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, en gaat daar als een echte jazzmuzikant op een eigenzinnige manier mee aan de haal.

Dulfer heeft zijn hele carriere wegen gevonden om zijn persoonlijke muzikale visie naar een groot publiek te brengen. Met Dulfer als bekendste saxofonist van Nederland (op zijn dochter Candy na) hebben miljoenen Hollanders genoten van zijn compromisloze, gespierde saxofoonspel, altijd gecombineerd met een stuwende ritmesectie, of het nu was met zijn populaire bands Perikels, Tough Tenors, Reflud, de in de jaren negentig enorm succesvolle Dulfer van Big Boy of met zijn huidige danceband en zijn jazzband waarmee hij nog altijd wekelijks optreedt.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

08-07-2018 12:45

Advertisements