Zo. 24-12: Kerstwijding Apostolisch Genootschap

Gouda – Kerstavond, blijft u thuis bij de tv of zoekt u iets wat meer bij het verhaal van Kerst past? Bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap heeft Kerstavond een eigen gezicht. De kerstwijding heeft dit jaar als thema ‘Kiezen voor vrede’. Gedurende een uur gaan verhalenvertellers, muziek en zang in op het belang van het kiezen voor vrede.

Iedereen is van harte welkom. Want hoe meer mensen voor vrede kiezen, hoe beter! Wie er graag bij wil zijn kan zo binnenlopen aan de Willem Bontekoesingel 1 in Gouda. Aanvang 20.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur.

Het Apostolisch Genootschap biedt ontmoetingsplaatsen op religieus-humanistische grondslag voor mensen die bewust met zingeving bezig willen zijn. De leden inspireren elkaar om eigen antwoorden op levensvragen te vinden. Ze geloven dat mensen in essentie met elkaar verbonden zijn. Dat spoort apostolischen aan zorgvuldig en liefdevol om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.

Advertisements