Zo. 18-2: Spinning Jazz Sessions part 2

Gouda – In samenwerking met Cultuurhuis Garenspinnerij, StudioGonz en Restaurant de Kleischuur worden van januari tot en met mei 2018 iedere maand een jazzconcert met aansluitend een Open Podium georganiseerd, voor zowel gevestigde muzikanten als aanstormend talent. Deze ‘Spinning Jazz Sessions’ vinden elke derde zondag van de maand plaats in StudioGonz tussen 14.30 en 17.30 uur. Aansluitend is er voor belangstellenden een speciaal Jazzdiner in Restaurant de Kleischuur. De sessies worden gecoördineerd door Arie Kuit, saxofoondocent in de Garenspinnerij. De toegang is gratis.

Concert
De tweede sessie staat in het teken van The Cannonball Legacy. Een ode aan de Amerikaanse altsaxofonist Cannonball Adderley. Muziek van zijn tijd bij Miles Davis naar zijn eigen sextet toe. Denk aan: So What, Work Song, Mercy, Mercy Mercy en meer! Bezetting tijdens dit optreden: Nanouck Brassers (trumpet), Piet Keizer (tenorsax), Arie Kuit (altosax), Marcellino Vishnudatt (piano), Vincent Kuiper (bass) en Niek van Wiggen (drums).

Open podium
Na dit optreden gaan alle remmen los met het talent wat Gouda e.o. rijk is. Om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat iedereen aan bod komt, is het belangrijk om je van te voren in te schrijven voor de sessie. Dat kan op info@cultuurhuisgarenspinnerij.nl. Laat weten of je zingt of welk instrument je bespeelt en welk(e) nummer(s) je zou willen laten horen en stuur (uiterlijk een week van tevoren) een pdf met toonsoort en akkoorden.

StudioGonz: Zaal open 14.30 uur, aanvang 14.30 uur, deur sluit 00.00 uur.

Advertisements