Zo. 14-1: Nieuwjaarsconcert Muziek in Waddinxveen (MiW)

Waddinxveen – Op zondagmiddag 14 januari treden om 15.00 uur Ana Valero Betran (altviool) en Sergey Smirnov (piano) op.

Ana Valero Betran en Sergey Smirnov spelen sinds 2013 als duo. Het duo heeft inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend, zowel op nationale als op internationale podia. Met het warme en diepe geluid van de altviool van de Spaanse Ana Valero Betran en de prachtige pianoklanken van de Wit- Russische Sergey Smirnov verzorgen zij het nieuwjaarsconcert van Muziek in Waddinxveen.

Tijdens het concert spelen zij muziek, die sterk verbonden is aan het artistieke leven in Parijs aan het begin van de twintigste eeuw. Het duo speelt daarnaast muziek van Spaanse componisten, die nauwe banden hebben met het Parijse artistieke milieu uit die jaren. En niet te vergeten: ook de muziek van Piazzolla staat op het programma.

Website: www.sergeysmirnov.nl

Zondagmiddag 14 januari 2018 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59 in Waddinxveen.
Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering. Kaarten aan de zaal. Reserveren kan via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 06-53 28 10 16 of 06-53 67 27 87.
Entree 12,50 euro incl. koffie of thee. Rabobankpashouders, Vonkpashouders en houders van de Rotterdampas 10 euro. Jongeren tot 21 jaar 7,50 euro.
Alle betalingen contant aan de zaal. Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Advertisements