Zo. 11-2: Hips, Hart ’n Willis in de pub van Swanla

Zevenhuizen – Hips, Hart ‘n Willis is een gelegenheidsformatie bestaande uit drie zangeressen Melissa ’t Hart, Simone Roerade en Xandra Willis. De dames hebben alle drie een eigen stijl en persoonlijkheid maar deze drie prachtige stemmen vullen elkaar op elk vlak aan. Het repertoire, bestaande uit eigen songs maar ook pop-, gospel- en soulklassiekers wordt deze middag in een intieme setting gepresenteerd.

Simone, Melissa en Xandra kennen elkaar via Rotterdams het Conservatorium waar zij alweer twintig jaar geleden afstudeerden. In het verleden hebben zij meerdere keren met elkaar opgetreden en vormde zij de swingende act ‘Three to Boogie’. Deze drie krachtige stemmen, en hun liefde voor meerstemmige zang, is een bindende factor binnen dit trio.

Na een tussenperiode van vijftien jaar leek Xandra het leuk om in januari 2017 een zang reünie te organiseren in De kleine witte kapel in Zevenhuizen. De connectie viel meteen weer op z’n plek en een fantastische avond vol mooie muziek was het resultaat. Het succes van deze avond was ook zeker te danken aan de twee geweldige muzikanten die de dames begeleidde. Ook op 11 februari in De Pub van Swanla, zijn gitarist Ed Verhoeff en pianist en Berthil Bustra zeker van de partij.

Zondag Muziekmiddag, 11 februari, aanvang 15.00 uur in de pub van dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Kaarten reserveren via www.theaterswanla.nl.

Advertisements