Za. 30-6: Zomerfair scouting Klimopgroep in Waddinxveen

Waddinxveen – Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis zal op 30 juni de zomerfair van scouting Klimopgroep openen door middel van het ondertekenen van de nieuwe opstalovereenkomst tussen scouting Klimopgroep en de gemeente Waddinxveen.

Scouting Klimopgroep is al enkele jaren bezig met het realiseren van een nieuw onderkomen in de nieuwbouwwijk Triangel. De ontwerpen zijn af en nu zal er een overeenkomst getekend gaan worden tussen de gemeente en scouting over het te bebouwen stuk grond.

De zomerfair wordt georganiseerd op de huidige locatie aan het Zuiveringspad in Waddinxveen. Burgermeester Nieuwenhuis zal de fair omstreeks 11.15 uur feestelijk openen door het zetten van zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomst.

Tijdens deze zomerfair is er veel te beleven bij de Klimopgroep, springen op een springkussen, spelletjes spelen, struinen op de rommelmarkt en uiteraard is er ruimte voor een hapje en een drankje. De fair vindt plaats van 11.00 tot 20.00 uur, de rommelmarkt is tot 16.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op www.zomerfair.nu

Voor meer informatie betreffende het nieuwbouwproject van de Klimopgroep zie www.klimopgroep.nl/nieuwbouw

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

30-06-2018 10:33

Advertisements