Za. 25-11: Concert Léman op Streek

by saskia / 21 november 2017 / No Comments

Gouda – Schilderen en muziek worden één tijdens dit spannende concert. Sonja Hopmans komt live schilderen tijdens de muziek die het Léman pianotrio ten gehore zal brengen. Een klankrijk palette van intense muziek en Sonja’s pure kunst vormen samen een verhaal.

Het Léman pianotrio speelt werken van Schubert, Shostakovich, Debussy, Messiaen en improvisaties op al bestaande kunstwerken van Sonja. Sonja Hopmans is net als de musici van het Léman Ensemble een Goudse kunstenaar met passie. Sonja tovert met haar materialen en maakt zeer indrukwekkende werken. Tijdens deze avond brengen we elkaar in beweging.

Het event vindt plaats op zaterdagavond 25 november van 21.00 tot 22.30 uur in het Kantoor van Nu/Het Inspiratiehuis, Peperstraat 20 in Gouda. Bezoekers kunnen wederom gebruik maken van de combi met een 3-gangen-diner vooraf bij BovendeTapperij (Markt 5 in Gouda).

Tarief: 19,50 euro voor volwassenen, 14,50 euro voor kinderen en de combiprijs met 3-gangen diner is 39 euro. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Meer info via www.ticketkantoor.nl/events/leman of via de e-mail: info@stichtingleman.nl.

Advertisements

About the author: