Za. 23-12: Regionaal KinderKerstConcert

by saskia / 15 december 2017 / No Comments

Haastrecht – Na een zeer geslaagd regionaal KinderKerstConcert in 2016, waaraan toen zestig kinderen mee deden, wordt dit evenement in 2017 weer georganiseerd door Happy Notes.

Happy Notes is een muziekschool die op locatie les geeft. Zo zijn er wekelijks lessen in Stolwijk, Polsbroek, Haastrecht, Reeuwijk en Oudewater. Dit evenement wordt georganiseerd voor alle leerlingen van Happy Notes, maar ook andere kinderen uit de regio mogen mee doen. Iedereen vanaf zeven jaar die een muziekinstrument bespeelt of willen zingen is van harte welkom om mee te doen.

Op zaterdag 23 december komen alle kinderen om 11.00 uur bij elkaar om zes kerstliederen in te studeren. Alle instrumenten zijn welkom. Wie nog maar net op les zit geeft bij de inschrijving aan welke noten hij/zij al kan. Er wordt dan muziek ‘op maat’ geschreven. Op deze manier kan iedereen mee doen. Om 14.30 uur zal er een concert gegeven worden.

Na inschrijving ontvangen de muzikanten bladmuziek thuis om al vast te oefenen. Zowel de deelname als de toegang tot het concert is gratis. De repetities en het concert zijn in ‘Het Hof van Stein’ in Haastrecht. Opgeven en informatie via: info@happy-notes.nl

Advertisements

About the author: