Za. 2-12: De Kleine Trompetter in concert met Pater Moeskroen & Sootjevisch

by saskia / 27 november 2017 / No Comments

Zevenhuizen – De Kleine Trompetter bestaat 120 jaar, tijd voor een concert met medewerking van Sootjevisch en Pater Moeskroen.

De Kleine Trompetter zal deze avond in Keltische sferen aftrappen. Waarna er een feest zal worden gebouwd waarbij Sootjevisch en Pater een greep doen uit bekende knallers en nieuwe releases. Ook slagwerkgroep Afslag 9 kan natuurlijk niet ontbreken op zo’n feestavond voor de vereniging.

Neerlands fijnste folkband Pater Moeskroen bespeelt op geheel eigen wijze een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folk en ballades met een hoofdrol voor de tinwhistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten; het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.

Deze avond zal ook in het teken staan van ons goede doel: Alpe d’HuZes. Zowel Pater Moeskroen als de presentator Robin Metselaar zijn verbonden aan deze stichting met de slogan: ‘Opgeven is geen optie’.
Laat u verrassen door deze mooie combinatie artiesten! Hopelijk zien we elkaar op 2 december om 20.00 uur in Theater Swanla.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop op www.theaterswanla.nl
Kaarten aan de deur kosten 17,50 euro.

Advertisements

About the author: