Za. 19-5: Stadsleven #3 in So What

Gouda – Na het grote succes van de afgelopen twee jaar jaar verandert So What vanavond wederom in City Life. Wie kan zich niet meer de beste discotheek van Nederland herinneren?

Met je vrienden indrinken en tegen de wind in naar Reeuwijk. Terwijl je in de rij stond, hoorde je de muziek al pompen. De spanning of de uitsmijters geloofden dat de GoldCard in je hand echt van jou was. Hangen in de hal naar de wc en handen in de lucht bij de feestsirene. De plek waar schuren makkelijker was dan een biertje bestellen. Broodje kaassouflé, kijken naar opstootjes en op de fiets. Opnieuw wind tegen maar even chillen onder het viaduct.

Vanavond pakken we groots uit voor een gestoord feest. Verwacht wederom Fissa met een hoofdletter F, confetti kanonnen, windmachines en een wet T-shirt contest. De bar staat vol met Flügels, sangria, Breezers en Smirnoff Ice om de sfeer er goed in te krijgen. De achterbar wordt omgetoverd tot Après Skihut.

Dus haal je Von Dutch petje en Evisu broek uit de kast, vind de Gucci tas uit Turkije terug en ga gek in So What presents ‘Stadsleven’!.

Aanvang 22.30 uur. Tickets leden: 3 euro, niet-leden: 5 euro.
www.so-what.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

19-05-2018 18:06

Advertisements