Za. 16-12: Vijf uur lang live kerst in Cultuurhuys De Kroon

by saskia / 08 december 2017 / No Comments

Waddinxveen – RTW gaat op zaterdag 16 december van 10.00 tot 15.00 uur een bijzonder concert organiseren in Cultuurhuys de Kroon in Waddinxveen. Aan dit concert werken onder andere George Baker, Opera Familia, Mariska van Kolck, John Reels , Gospel Koor Sound of Celerbration en vele anderen mee. Vijf uur lang live kerst, met top artiesten uit Nederland en België. De entree is gratis maar vol is vol.

Voor wie slecht ter been is bestaat de mogelijkheid dat men wordt opgehaald. Men dient dit van te voren door te geven via de mail naar voorzitter@RTW.nl. (Helaas zijn wij niet in de gelegenheid om mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, te vervoeren).

De uitzending is live te volgen via de site van RTW.nl, via 105.8 FM of via de DAB. Op eerste Kerstdag zal de uitzending herhaald worden.

De presentatie ligt in handen van Piet Souer (producer en gitarist achter Lenny Kuhr en mede samensteller van Luv), Rita Young(zangeres en programmamaker bij RTV Vlaardingen) en Michael Bakker (DJ Veronica ,192 en producent bij RTL).

Advertisements

About the author: