Za. 16-12: Light of the world concert

by saskia / 08 december 2017 / No Comments

Schoonhoven – In De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2 in Schoonhoven, vindt op zaterdag 16 december een bijzonder kerstconcert plaats. Vanaf 20.00 uur verzorgen een gelegenheids-kerstkoor van P.G. De Hoeksteen o.l.v. Tilly Koetsier-Schuurman en muziekvereniging TAVENU o.l.v. Dick-Jan Veerbeek een feestelijke avond.

Er wordt sfeervolle kerstmuziek ten gehore gebracht met als rode draad door de avond heen een kerstverhaal ‘Kerstspel 2017’, geschreven door ds. Roos Ritmeester van de Remonstrantse gemeente Schoonhoven en verteld door Irene van der Land.

Het verhaal gaat natuurlijk over een kind dat het Licht van de wereld werd genoemd. Hierbij spelen engelen en herders een rol in het verhaal. Maar wij misschien ook wel… Bezoekers kunnen luisteren naar muziekwerken zoals A Christmas Suite, Glory to God in the highest, Gabriela’s song, Transeamus, Meditation the Light of the World, Every Valley, Calypso Carol en nog veel meer.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis. Er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van alle onkosten.

Advertisements

About the author: