Za. 10-2: Optreden Chris Chameleon in de Garenspinnerij

Gouda – De Zuid-Afrikaanse zanger Chris Chameleon is heer en meester in het schrijven en brengen van pakkende liedjes. Zijn stem maakt soms onnavolgbare capriolen langs de 4 octaven die hij met zijn stem weet te bereiken. In Jy en Ek en Ek en Jy neemt hij het publiek mee op een reis door relaties. In zijn onderzoek naar liefde vertelt hij openlijk over zijn eigen veelbewogen verleden met onbevangenheid en humor. Chris danst over het slappe koord tussen spijt en blijdschap over het verleden en tussen angst en hoop voor de toekomst, in eerste instantie met behoedzaamheid en gevoeligheid, maar uiteindelijk met vreugde en een scheutje dwaasheid.

Chris heeft al vele theatershows gedaan, in diverse opstellingen en diverse theaters. Voor deze tour komt Chris Chameleon speciaal langs StudioGonz vanwege de bijzondere band die Chris en StudioGonz met elkaar hebben opgebouwd in de afgelopen jaren. Een bijzondere en unieke show! En wil je Chris ook graag eens met zijn band BOO! zien spelen, kom dan ook zeker een dagje eerder langs, wanneer hij op het podium staat met BOO!, een zeer bijzondere verschijning!

Dit optreden vind plaats in de theaterzaal van de Garenspinnerij. Deur open 19.30 uur, aanvang 20.30 uur. Let op!! Geen toegang meer na aanvangstijd!!!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/391856634569866/

Extra informatie:
– Dit optreden is in de theaterzaal. Dit zijn zitplaatsen.
– Er is vrije plaatskeuze, met uitzondering van bepaalde gereserveerde plaatsen.
– Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Advertisements