Woe. 4-7: Inloopmiddag Heempad: Nuttige en plaagdieren in uw tuin

The Western Hedgehog - The only species of European hedgehog found in the British Isles (Erinaceus europaeus). A nocturnal insectivorous Old World mammal with a spiny coat and short legs, able to roll itself into a ball for defence.

Gouda – Woensdag 4 juli organiseren de groene verenigingen KNNV en IVN een inloopmiddag in het informatiecentrum Heempad aan de Bloemendaalse weg met als thema: nuttige en plaagdieren in uw tuin.

Behalve nuttige dieren in uw tuin zoals egels, bijen en vlinders zijn er ook dieren die u liever niet heeft in uw tuin zoals mollen, slakken en allerlei insecten zoals witte vlieg, spint en bladluizen. U kunt natuurlijk gif spuiten, maar misschien zijn er natuurvriendelijker middelen. Voor deze en andere vragen over uw tuin kunt u van 14.00 tot 16.00 uur terecht tijdens de inloopmiddag in het infocentrum Heempad aan de Bloemendaalse weg.

In het kader van Operatie Steenbreek met als motto ‘steen eruit, plant erin’ is een tuinambassadeur aanwezig. Deze kan u tips geven om uw tuin en/of buurt natuurvriendelijker en groener te maken.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

04-07-2018 13:23

Advertisements