Woe. 24-1: Poppentheater Dubbele Jan in Swanla

Zevenhuizen – Poppentheater Dubbele Jan speelt woensdag 24 januari de voorstelling Slaap, tijger slaap, naar het prentenboek ‘Ssst! De tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Dit boek is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018 en staat centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen (24 jan. t/m 3 febr 2018).

Het boek speelt zich af in India, daar woont de kleine tijger. Kleine tijger houdt van spelen, van dansen en van springen maar alleen dansen en springen is niet leuk. Laten we allemaal met hem meedoen. Van al dat dansen wordt kleine tijger moe, hij gaat een middag-dutje doen. Maar dan….

Dubbele Jan is een reizend poppentheater dat sinds dertig jaar speelt in theaters, scholen, buurthuizen, enz. Het theater speelt voorstellingen voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar, elk met een eigen sfeer en vormgeving. Deze voorstelling wordt georganiseerd in combinatie met bibliotheek De Groene Venen.
Woensdag 24 januari in theater Swanla in Zevenhuizen. Aanvang 15.30 uur. Kaarten à 6 euro zijn te verkrijgen via www.theaterswanla.nl.

Advertisements