Woe. 2-5: Op Avontuur op de kinderboerderij

kinderboerderij

Gouda – In de meivakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Dagelijks kunnen kinderen in de Deel komen knutselen, van tasje inkleuren tot het verven van een spaarvarkentje, er is van alles mogelijk.

Voor deze activiteiten is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden in de Deel onder meer verse broodjes, lekkere pannenkoeken en poffertjes.

Op Avontuur op de Kinderboerderij

Op woensdag 2 mei wordt Op Avontuur op de Kinderboerderij georganiseerd van 10.30 tot  13.00 uur. Op deze ochtend kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar meehelpen met het voeren van dieren, naar buiten brengen van verschillende dieren, dieren poetsen en dieren knuffelen in de knuffelhoek, samen een leuk spel doen en knutselen in de kantine. Afsluiting met een lekkere pannenkoek! Deelname kost 7,50 euro. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

‘s Middags kunnen kinderen tussen 13.30 en 16.00 uur cupcakejes komen versieren en natuurlijk lekker opeten hierna. Bijdrage 1,75 euro.

Kinderen kunnen tot 1 dag voor activiteit aangemeld worden via sandra@kinderboerderijgouda.nl of telefonisch: 0182-514 219.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

02-05-2018 11:45

Advertisements