Woe. 17-1: Workshop Stembevrijding

Gouda – Velen van ons zijn bekend met samen zingen in de kerk of in een koor. Anderen zingen liever onder de douche of in de auto met de radio. Zingen is een geweldige manier om positieve energie te genereren. Samen zingen draagt direct bij aan sfeer en ontmoeting. Waar gezongen wordt, gebeurt iets!

Op woensdag 17 januari wordt een unieke zangworkshop georganiseerd. Tijdens deze avond zal Lambert Mutsaers ons laten zingen, en op een andere manier dan we gewoon zijn. Lambert werkt als coach en stembevrijder en organiseert allerlei dingen die met zingen te maken hebben. Zijn motto is dat iedereen kan zingen en zijn aanpak is toegankelijk en luchtig zodat iedereen ook direct kan meedoen. Het gaat er bij hem niet om of het zingen ‘mooi’ of ‘harmonisch’ klinkt maar om de energie en het effect dat het teweegbrengt.

Uitgangspunt is een bijzondere ervaring. Ook iedereen die denkt dat zij/hij niet kan zingen is van harte welkom. Of het nu gaat om het plezier van samen zingen, of om inhoudelijke verbinding.
Lambert laat op creatieve, inspirerende en toegankelijk wijze de mensen samen zingen en begeleidt het zingen aan de piano.

Deze workshop vindt plaats op woensdag 17 januari om 20.00 uur in Het Inspiratiehuis, Peperstraat 20 in Gouda. Kosten 5 euro.

We nodigen u uit voor een avond die nieuwe inspiratie geeft

www.federatiegouda.nl

Advertisements