Woe. 16-5: CJG cursus: opa’s en oma’s, (G)oud goed

Grandfather with kids using electronic tab

Gouda – Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouda organiseert op woensdag 16 mei een cursus over de rol van opa’s en oma’s in de opvoeding.

Veel grootouders hebben tegenwoordig een belangrijke taak bij de opvang van hun kleinkinderen. Dat levert waardevolle momenten op, maar ook uitdagingen. In deze cursus gaan pedagogen van het CJG, Monique Albeda en Mathilde Palma, in op thema’s als: hoe houd je de balans goed tussen oppas en verwen-oma? Hoe sluit je aan bij de opvoedstijl van je (schoon)kind? Wat zijn de lusten en wat de lasten van grootouders? Hoe leren (klein)kinderen en hoe communiceer je met hen? Wat kun je voor je kleinkind betekenen?

Tijdens deze cursus krijg je als opa en oma allerlei tips zodat het omgaan met jouw kleinkinderen nog leuker en makkelijker wordt. Alle grootouders van jonge kinderen wonend in Gouda zijn van harte welkom.

Deze gratis cursus bestaat uit drie ochtenden van 1 uur (9.30 tot 10.30 uur). De start is op woensdag 16 mei in Ontmoetingscentrum de Walvis in Gouda. Aanmelden via www.cjggouda.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-05-2018 18:12

Advertisements