Weer meer lopers bij 29e Paul&Paul Lions Rottemerenloop

Zevenhuizen – De locatie bij brasserie ’t Graanhuys / BeweegpuntBas aan de Tweemanspolder trok bijna 280 lopers tijdens de 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop van zaterdag 23 juni, fors meer dan vorig jaar. Het terrein van De Koornmolen was omgetoverd in een ideale start en finish locatie, met gezellige muziek. Op deze dag reikte Lions Club Zevenhuizen twee cheques uit aan Team Zeparo en Stichting Vrienden van de Volleybal.

Dit jaar was de tweede keer dat de start van de 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop plaats vond op het terrein van recreactiepark De Koornmolen. “Wederom zeer positieve ervaringen met het organiseren van de loop op deze locatie”, zo vertelt commissielid Johan Hogervorst, binnen de commissie verantwoordelijk voor de opbouw van het terrein. “Veel ruimte op het terrein voor het podium, de tafeltjes, royale inschrijvingsruimte bij BeweegpuntBas en uitstekende horeca voorziening van ’t Graanhuys. En natuurlijk de routes door het prachtige Rottemerengebied. De lopers weten dit ook te waarderen, want het aantal van bijna 280 lopers was fors meer dan vorig jaar”.

De winnaars van de 5 kilometer dames zijn (1) Fleur Berkhof, (2) Els van Oosten en (3) Adriënne van Ofwegen, bij de 5 kilometer heren zijn dat (1) Wouter Jansen, (2) Niels Bourgonje en (3) Sander ter Haar. De winnaars van de 10 kilometer dames zijn (1) Carla Grootaers, (2) Ingeborg van den Heuvel, (3) Sonia Rynhout, bij de 10 kilometer heren zijn dat (1) Martijn Wensveen, (2) Leendert-Jan Breur en (3) Joppe Willebordse. De winnaars bij de 15 kilometer dames zijn (1) Esther Appeldoorn, (2) Carola van Vliet, (3) Dorine van Basten. Bij de 15 kilometer heren zijn dat (1) Menno Lieven, (2) Arne van der Heijen en (3) Klaas van der Knaap. Ook bij de Jan Visser kids run, 1.000 en 1.500 meter, vielen de nummers één tot en met drie in de prijzen.

Voor aanvang van de Paul&Paul Lions Rottemeren loop zijn door commissievoorzitter Dick van der Poort twee cheques aan de goede doelen uitgereikt. Van der Poort: “Fantastisch natuurlijk dat we met de opbrengst deze goede kunnen ondersteunen. Dank aan de sponsoren, maar bovenal dank aan alle lopers!” De gesteunde goede doelen zijn Team Zeparo en Stichting Vrienden van de Volleybal.

Foto’s en de uitslagen zijn via de Facebook pagina Lions Zevenhuizen terug te vinden en via de website lionsclubzevenhuizen.nl. Lions Club Zevenhuizen organiseert verschillende activiteiten gedurende het jaar om met de opbrengst goede doelen te ondersteunen. De volgende geplande activiteit is de 9e de Haij & van der Wende Lions Zuidplas Rally op zaterdag 8 september.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  

Advertisements