Tweede Goods ’n Foodsactie gestart in Waddinxveen

Waddinxveen – Afgelopen vrijdag startte de tweede editie van de smaakvolle lokale spaaractie Goods ’n Foods. Wie tot en met 1 september 2018 in Waddinxveen de boodschappen doet, krijgt bij veel winkels per besteding van 15 euro een gratis spaarzegel. Voor een spaarkaart met daarop 10, 20 of 30 geplakte spaarzegels krijgt men tot en met 30 november 2018 korting of gratis snacks, lunches of diners. Alle informatie en voorwaarden staan op www.goodsnfoods.nl.

Goods ‘n Foods is een spaaractie waaraan ruim zeventig winkels en momenteel elf horecagelegenheden in Waddinxveen deelnemen. Het staat voor voordelig INkopen en UITeten. De deelnemers zijn herkenbaar aan de Goods ‘n Foodsaffiche bij hun voordeur of afrekenpunt en naamsvermelding op de website.

Het voordeel varieert van bijvoorbeeld gratis koffie met appelgebak, korting op een gerecht tot en met een gratis diner. De actuele aanbiedingen van de deelnemende horecagelegenheden staan vermeld op website.

Goods ‘n Foodsspaarkaarten worden in Waddinxveen en de gemeente Zuidplas huis-aan-huis verspreid en zijn bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden af te halen. De spaaractie wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ondernemersfonds Waddinxveen. Dit fonds biedt financiële ondersteuning aan onder meer lokale ondernemers die gezamenlijk een project willen uitvoeren dat bijdraagt aan een optimaal ondernemers- en leefklimaat in Waddinxveen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  
09-07-2018 15:03

Advertisements