Start inschrijving lotgenotengroep Stichting Boek en Troost

Gouda – De Stichting Boek en Troost organiseert vanaf 13 februari, van 14.00 tot 16.00 uur, een besloten gespreksgroep ‘Als verlies je raakt’ in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda.

Deze besloten gespreksgroep is voor allen die langer dan een half jaar geleden een geliefde verloren hebben. Onder leiding van twee deskundige vrijwilligers gaan de deelnemers vijf middagen met elkaar in gesprek over ervaringen, verdriet en vragen waar men tegenaan loopt zoals: hoe richt ik mijn leven nu in, waar vind ik mensen om over mijn situatie te praten en hoe geef ik opnieuw zin aan mijn leven?

Deelname aan de vijf middagen kost 25 euro. Voor meer informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Boek en Troost via 06-579 25 970 of zie www.boek-en-troost.nl.

Boek en Troost
Rouw je om een naaste? Wil je gewoon je verhaal (nog een keer) kwijt? Zoek je informatie? Boek en Troost wil ondersteuning bieden en een platform zijn om de confrontatie met rouw en verlies bespreekbaar en hanteerbaar te maken, voor betrokkenen en hun omgeving. Door ontmoeting en lotgenotencontact kan voor betrokkenen perspectief voor herstel ontstaan. Ook kun je bij ons een boek inkijken of lenen voorafgaand aan het rouwcafé en tijdens onze activiteiten.

Advertisements