Roze Camping Gouda, reserveren kan nu!

Gouda – De bezoekers van de Roze Zaterdag Gouda weten natuurlijk allang dat er een pop-up camping in het weekend van 21-24 juni in Gouda komt. Je kunt vanaf nu een plekje reserveren.

Dus wil je verzekerd zijn van een plekje dichtbij het centrum van Gouda, waar je je auto goed parkeren kunt, over kunt steken met een heus pontje van camping naar stad, waar je een goed ontbijtje kan krijgen, waar van alles te doen is van donderdag tot en met zondag, waar muziek gemaakt wordt en waar je zelfs met je voeten in het stadsstrand aan een cocktail kan nippen? Het kan allemaal.

Op het terrein van Goudasfalt is de pop up Roze Camping in voorbereiding. Met plek voor vijftig tenten en dertig campers/caravans. Voor meer informatie over het programma en voor het reserveren van een plekje, kijk dan op www.goudasfalt.nl/rozecamping

Ontbijt op bed

Inmiddels zijn de eerste reserveringen binnen. Maar het wachten is nog op de eerste mannen die reserveren. Daarom nu: voor de eerste twee mannen die een plekje reserveren op de camping, zal de organisatie elke ochtend dat je komt logeren, een gratis ontbijt verzorgen!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
18-05-2018 09:15

Advertisements