Nieuwe clubtrainingspakken voor Vriendenschaar

Gouda – Na enkele jaren zonder, is het binnenkort mogelijk om een clubtrainingspak van Vriendenschaar te bestellen. “Het is een fraai trainingspak geworden (van honderd procent polyester) met een goede pasvorm. De kleurstelling van het pak is net als met het nieuwe clubshirt zwart met een opvallend neon-groen element. Op de voorkant van het pak komt het logo van Vriendenschaar; op de achterkant het logo van onze sponsor de Boer Maatwerk in interieur. De trainingspakken zijn leverbaar in de maten 104 tot en met XXXXL (voor iedereen dus)”, aldus Vriendenschaar.

Door een mooie aanbieding vanuit leverancier (Klupp Sportswear uit Barendrecht) kan de club het trainingspak aan de leden (jeugd en senioren) aanbieden voor 35 euro (bestellen verplicht tot betaling).

Net als bij het nieuwe clubshirt is er de mogelijkheid de trainingspakken te komen passen. Dit kan op maandag 9 juli, woensdag 11 juli, maandag 16 juli en woensdag 18 juli van 19.30 tot 20.30 uur. De afrekening vindt net als bij de clubshirts plaats bij aflevering met pin. Naar verwachting zullen de pakken bij de eerste thuiswedstrijd van de landelijke teams op 8 september (14.00 uur) door Jacob de Boer aan de landelijke spelers worden uitgereikt.

Nieuw voor Vriendenschaar is dat er ook later nog de mogelijkheid bestaat het trainingspak te bestellen. Vanaf najaar 2018 (nader te bepalen) is er de mogelijkheid om via de site van Vriendenschaar door te klikken naar de webshop van Klupp waarbij de pakken per stuk besteld kunnen worden en worden afgerekend via I-deal.

Dus: graag een van de pasdata even naar Vriendenschaar komen. Kun je echt niet komen: geef dan je maat door via marcovandermeijden@hotmail.com. De pakken vallen niet bijzonder groot of klein.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  
04-07-2018 17:08

Advertisements