Met de boot naar Avifauna

Alphen aan den Rijn – Deze zomervakantie kun je weer met de boot naar Vogelpark Avifauna. Op dinsdag 31 juli gaan de populaire dagtochten per boot naar Avifauna weer van start. Vanuit tien aan het water gelegen plaatsen rondom Alphen aan den Rijn; Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Leiden, Voorschoten, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Bodegraven en Woerden, worden bezoekers met de boot opgehaald en ‘thuisgebracht’.

De dag start met een ontspannen vaartocht door het Groene Hart, langs polders, molens en weilanden. In de zomer is het altijd gezellig druk op het water en zijn er al diverse wilde vogels te ‘spotten’. Aan boord zijn uiteraard diverse drankjes en snacks verkrijgbaar.

Eenmaal in het vogelpark is er van alles te beleven. Bezoek de vogeldemonstraties, voer zelf de lori’s en kijk bij de vele voederpresentaties van onder meer de pinguïns en halfapen. Kinderen kunnen zich bovendien lekker uitleven in de reusachtige speeltuin.
Aan het einde van de middag arriveren de bezoekers uitgerust en uitgewaaid weer op het punt van vertrek.

De boten varen deze zomer van dinsdag 31 juli tot en met vrijdag 24 augustus. Voor tijden, opstapplaatsen en prijzen zie www.vandervalkavifauna.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android  
09-07-2018 10:54

Advertisements