Masterclass ‘Gezond eten én ondernemen’

Gouda – ‘Gezond eten én ondernemen’ is de vierde masterclass van ondernemersnetwerk BNI Gouwe in Gouda. Als ondernemer ben je met passie bezig met je bedrijf. Je bént je bedrijf. Druk met je klanten, de vraag hoe het beter kan en bezig met de doelen die je hebt gesteld. Zelf kom je op de tweede plek, je klanten gaan immers altijd voor. Toch is het erg belangrijk om gezond te blijven, voor jezelf, je gezin en uiteraard de continuïteit van je bedrijf.

Desirée Marsman, expert op het gebied voeding en mindset, weet goed hoe je hier praktisch invulling aan kan geven. Zij adviseert dagelijks ondernemers en bedrijven die hiermee worstelen.In deze masterclass vertelt zij hoe je gezond eten én ondernemen goed en makkelijk kan combineren.

Aanmelden voor dit Masterclass Ontbijt kan via een van de leden van BNI Gouwe of via www.bni-gouwe.nl. De masterclass vindt plaats op dinsdag 31 juli, van 6.30 tot 9.00 uur in het Best Western Hotel, Hoge Gouwe 201 in Gouda. Deelname kost 15 euro, contant of pinnen in de zaal. Parkeren kan ik de straat of bij Q-Park.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
12-07-2018 15:14

Advertisements