Ma. 4-6: Cursus ‘Puber in Huis’

Gouda – De cursus start op 4 juni (19.30 tot 21.30 uur) in het CJG Gouda en is bedoeld voor ouders met kinderen tussen de 12 en 18 jaar.

De puberteit is een periode van grote veranderingen, voor pubers en hun ouders. Het lichaam van de puber verandert en ook het brein en gevoelsleven maken grote sprongen. Pubers ontwikkelen zich naar zelfstandigheid, krijgen een eigen mening en nemen niet meer alles van hun ouders aan.

Veel ouders ervaren de puberteit als een lastige maar vooral ook risicovolle periode, waarin het opvoedspoor soms tijdelijk zoek is. Als ouder pendel je vaak heen en weer tussen begeleiden en loslaten, met vallen en opstaan. Waar doe je goed aan?

In de cursus Puber in huis worden de veranderingen die pubers en hun ouders doormaken geschetst en toegelicht. Het is een praktische cursus waarin gesproken wordt over alledaagse opvoedsituaties.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur en kost 20 euro p.p. (m.u.v. niet subsidiërende gemeenten). Aanmelden via www.cjgcursus.nl

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

04-06-2018 10:50

Advertisements