Kennismakingscursus Twirlen en Dans

Waddinxveen – Ben je nog op zoek naar een leuke sport in 2018 en kan je maar niet kiezen? Altijd al eens nieuwsgierig geweest hoe is om deel te nemen aan een les Twirlen of Dansen bij TOOS Waddinxveen? Wil je nu wel eens weten hoe mooi je kan dansen of hoe het is om een baton (stok) te laten draaien in je handen. Dan is nu je kans! TOOS biedt een gecombineerde kennismakingscursus aan voor meiden en jongens vanaf 5 t/m 9 jaar die graag eens willen zien en meemaken wat deze twee sportstromingen inhouden. Gezellige lessen met veel muziek, dans, spel, lenigheid, prachtige kunsten met de baton en uiteraard veel plezier. Kom je ook mee doen? Alleen of met meerdere vriendjes en vriendinnetjes?

De cursus duurt 6 lessen en zal plaats vinden op 17, 24 en 31 januari en 7, 14 en 21 februari van 16.30 tot 17.30 uur in TOOS Plaza aan de Staringlaan 18 in Waddinxveen. Het wordt zelfs feestelijk afgesloten met een korte demonstratie voor familie en vrienden. De kosten voor de gehele cursus bedragen € 20,- en iedereen is van harte welkom!

Graag van te voren aanmelden via info@twirlafdelingillusion.nl. De cursus zal doorgang vinden bij minstens 6 aanmeldingen. Dus geef je gauw op en wacht niet langer om te komen te weten hoe leuk deze sporten zijn en hoe gezellig het bij TOOS is! En wie weet vindt je wel een fanatische sport in 2018!

Voor meer informatie over de sport en afdelingen binnen TOOS; www.twirlafdelingillusion.nl of www.Tooswaddinxveen.nl.

Advertisements