Illusion op NK Twirlen

by saskia / 18 december 2017 / No Comments

Waddinxveen – Op 16 en 17 december vond in Almere het Nederlands Kampioenschap Twirlen Runner Up plaats. Hier deden hier meerdere deelnemers van Illusion, twirlafdeling TOOS Waddinxveen aan mee.

Op zaterdag de 16 december was het de beurt aan Team A. Na vele trainingsuren en hard werken, deden zij met hun show op het thema ‘The Lion King’ mee in de categorie Senior Beginner Large Team. Dit was tevens de laatste keer dat ze deze routine opvoerden. Ze verrasten iedereen met hun inlevingsvermogen en fantastische optreden en behaalden een zevende plaats. Een mooie en zeer verdiende plaats voor hen en hun coaches Renske Langendam en Jorien Hofman.

Op zondag 17 december was het de beurt aan Irine Kleiweg. Zij mocht deze dag uitkomen op twee onderdelen. Wel te verstaan op het onderdeel Super-X-Strutting Junior Beginner en Dance Twirl Junior Beginner. Met haar Super-X-Strutting zette zij een mooie routine neer en wist hiermee een derde plaats te behalen, een mooie bronzen mediale. Ook op het onderdeel Dance Twirl wist ze een spetterend optreden neer te zetten met sprankelende uitstraling. Ondanks de sterke concurrentie en het meetellen van de 14e plaats op de voorrondes van het NK, behaalde ze toch een 15e plaats. Irine en haar coach Renske Langendam-Luijendijk zijn zeer tevreden met de behaalden resultaten.

Het was voor Illusion een zeer geslaagd weekend, waarbij iedereen boven verwachting heeft gepresenteerd. De leden, coaches en families zijn uiteraard zeer trots en blij. Nu richten ze de blik op aankomend twirljaar waar ze wederom een sportief en gezellig jaar van gaan maken.

Ben je ook geïnteresseerd in onze sprankelende sport en wil je een keer komen kijken of mee doen. Op vrijdag 12 januari organiseert Illusion een kijkavond voor iedereen die geïnteresseerd is. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl