Dubbel verlies Timios H1

Boskoop – In week die begon met de kwartfinale in de beker op maandagavond in thuishal De Plataan en een uitwedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie, kon het eerste herenteam van Timios een dubbelslag slaan. De week werd echter afgesloten met een enorme domper.

Maandagavond werd in de bekerwedstrijd uitstekend gestreden tegen het sterke VTC Woerden H3. In de tweede set wist Timios zijn tegenstander te verrassen door de winst te pakken met 25-13. De drie andere sets moesten de heren echter hun meerdere erkennen in het sterke en ervaren team uit Woerden.
Vrijdagavond stond de uitwedstrijd tegen Kratos H2 uit Delft op het competitieprogramma. Thuis werd het team met 3-1 verslagen door Timios. Een goede uitslag zou het team naar de tweede plek kunnen brengen. Vanaf het eerste fluitsignaal weet Kratos aan Timios duidelijk te maken dat het de tweede plek niet wil afstaan aan het team uit Waddinxveen en Boskoop.

Kratos voert de servicedruk flink op en Timios heeft hierop geen antwoord. De passing krijgt het team niet op orde waardoor de aanval niet goed uit de verf komt. De eerste set gaat verloren met 25-16. Ook in de tweede set loopt Timios achter de feiten aan. Het team tracht servicedruk te geven maar maakt daarin teveel fouten. Aan het einde van de set lijkt het team zich te herstellen en dwingt een time-out af bij Kratos. Toch gaat de set verloren met 25-22.

Ook in de derde en vierde set laat Kratos niet toe dat Timios in de wedstrijd komt. Timios moet daarmee alle punten in Delft laten liggen en kijkt daarmee terug op een teleurstellende week.

Advertisements