Do. 24-5: Ontslagcafé Gouda

Gouda – Het ontslagcafé Gouda is een initiatief van vier professionals die hun kennis en ervaring op het gebied arbeidsrecht en solliciteren graag kosteloos delen met Gouwenaars.

Verlies je wellicht je baan of ben je die al verloren en heb je vragen over:
– wat moet er geregeld worden
– waar moet ik op letten
– is er nog iets aan te doen?
– krijg ik waar ik recht op heb en hoe pak ik dat dan aan?
– mijn werkgever ligt dwars, hoe kan ik toch het beste voor mezelf uit deze nare situatie halen?
– hoe zit het met de WW?
– waar kan ik financieel op rekenen?
– hoe vind ik snel ander werk? Hoe pak ik dat het beste aan?
– hoe kom ik deze tegenslag te boven?
– wil ik eigenlijk wel in dit beroep blijven? welke mogelijkheden zijn er nog meer waar ik nog niet aan gedacht heb?
– ik heb mijn hele leven nog nooit hoeven solliciteren, hoe pak ik dat aan?

Dan ben je welkom bij het ontslagcafé, waar je een luisterend oor, tips en adviezen krijgt en antwoorden op je vragen. Je kunt er tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen om met ons van gedachten te wisselen en een kop koffie of wat anders te drinken. Daarnaast is er maandelijks een workshop over verschillende onderwerpen.

Juridische-, loopbaan- en andere vragen over werk en verlies van werk kun je stellen aan onze professionals Ine Ruijfrok (loopbaan,outplacement en talentontwikkeling), Anke Meerding (loopbaan en outplacement), Caroline Besseling (ontslag en ontslag bij ziekte), Monique Muller (jurist). Aan een bezoek aan het ontslagcafé zitten geen kosten verbonden. We helpen je graag.

Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/search/posts/?q=ontslagcafe%20gouda

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

24-05-2018 11:23

Advertisements