Di. 16-1: HCC SeniorenAcademie

Gouda – HCC SeniorenAcademie locatie Gouda geeft op dinsdag 16 januari van 10.00 tot 12.00 uur een presentatie met als onderwerp: Gebruik Smartphone & Tablet. De presentatie wordt gehouden in De Veste, Ridder van Catsweg 300 in Gouda.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en velen van ons hebben ook een tablet. Een smartphone is haast een noodzakelijk kwaad geworden omdat ‘gewone’ mobiele telefoons nog slechts mondjesmaat worden aangeboden. Bovendien is Appen en WhatsAppen een ingeburgerd werkwoord geworden. Hoogste tijd dus om wat voor- en nadelen van beide apparaten op een rijtje te zetten en een aantal nuttige programmaatjes (apps) te bespreken.

Met deze presentatie streven wij er naar om op overzichtelijke wijze een inventarisatie van de verschillen te maken en wat handige toepassingen te benoemen. Als gebruikelijk is de presentatie afgestemd op de minder ervaren computergebruiker. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen.

De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom.
Zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat onze bijeenkomsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij 5 euro.

Advertisements