Di. 15-5: HCC SeniorenAcademie over social media

Female hands typing text on a wireless keyboard. Woman working on coputer concept.

Gouda – HCC SeniorenAcademie houdt op dinsdag 15 mei van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst over social media in De Veste, Ridder van Catsweg 300 in Gouda.

Berichten over of via sociale media zijn haast dagelijks in het nieuws. Is het niet door een spraakmakend filmpje of een bericht van een twitterend staatshoofd, dan gaat het wel over het blokkeren van een dienst ergens ter wereld of over verspreiding van nepnieuws.

In de lezing legt HCC SeniorenAcademie in het kort uit wat wordt verstaan onder sociale media en wat je er mee kunt. Er zal worden in gegaan op een aantal specifieke kenmerken van de in Nederland ook door senioren meest gebruikte diensten en ze laten in de basis zien hoe deze werken. Ook wordt stil gestaan bij veiligheid en privacy in het gebruik van de platforms.

Zoals gebruikelijk is de presentatie afgestemd op de minder ervaren computergebruiker. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd voor het stellen van vragen. De entree is gratis voor leden van de HCC. Overige belangstellenden zijn eveneens van harte welkom, zij mogen eenmaal zonder te betalen meemaken wat de bijeenkomsten inhouden. Bij een volgend bezoek betalen zij 5 euro.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

15-05-2018 16:53

Advertisements