Di. 13-2: Start lotgenotengroep Boek en Troost

Gouda – De Stichting Boek en Troost organiseert vanaf 13 februari, van 14.00 tot 16.00 uur, een besloten gespreksgroep ‘Als verlies je raakt’ in Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda.

Deze besloten gespreksgroep is voor allen die langer dan een half jaar geleden een geliefde verloren hebben. Onder leiding van twee deskundige vrijwilligers gaat men vijf middagen met elkaar in gesprek over uw ervaringen, verdriet en vragen waar men tegenaan loopt zoals: hoe richt ik mijn leven nu in, waar vind ik mensen om over mijn situatie te praten en hoe geef ik opnieuw zin aan mijn leven?

Vijf middagen voor 25 euro. Voor meer informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Boek en Troost.
Telefoonnummer: 06-579 25 970. www.boek-en-troost.nl

Advertisements