Coop opent deuren tweede winkel in Gouda

Gouda – Coop opent op 29 mei haar tweede winkel in Gouda. De nieuwe supermarkt komt op het Driewegplein, waar voorheen een MCD-supermarkt gevestigd was. Ondernemers Peter Oskam en Gerard Versluis staan aan het roer van de nieuwe Coop. Versluis: “Coop Achterwillens is een ruime supermarkt met een zeer compleet assortiment voor de dagelijkse boodschappen. We kunnen niet wachten om klanten onze nieuwe winkel te laten zien!”

De voormalige MCD-supermarkt wordt in drie weken tijd volledig verbouwd. De winkel wordt 200 vierkante meter groter en krijgt een ruimtelijke, overzichtelijke indeling. Gerard Versluis: “De klant profiteert door de uitbreiding van een groter assortiment en extra services, zoals een PostNL-punt en een slijterij. Binnen Coop Achterwillens ligt de focus op vers. Het brood wordt vers afgebakken en klanten kunnen bijvoorbeeld zelf verse jus d’orange persen en losse tomaatjes scheppen.”

Ook de openingstijden van de winkel worden ruimer. Zo is de Coop straks ook op zondag van 12.00 tot 18.00 uur geopend.

Ondernemers Oskam en Versluis zijn ook eigenaar van Coop De Heester, de andere Coop-supermarkt in Gouda. “Dit is een groot voordeel”, vindt Versluis. “We kennen zowel Coop als onze klanten en kunnen klanten verrassen met bewezen succesnummers, zoals partijhandel. Deze deals zijn zo aantrekkelijk dat klanten ze simpelweg niet kunnen laten liggen. Zo maakt Coop ’t verschil in Gouda!”

Feestelijke opening

Op dinsdag 29 mei opent Coop Achterwillens haar deuren. Versluis: “Tijdens een feestelijke openingsavond is iedereen welkom om de nieuwe supermarkt te bekijken, samen met ons te proosten en natuurlijk boodschappen te doen. De eerste 250 klanten ontvangen een mooie bos bloemen. Daarnaast verrassen we bewoners van de wijk in de openingsweken met verschillende leuke openingsacties.”

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android

15-05-2018 12:11

Advertisements