Beach Bios op het strand van de Zevenhuizerplas

Nederlands eerste onderwaterbioscoopfilm ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ is zaterdagavond 8 september te bewonderen op het strand aan de Zevenhuizerplas. Zittend met je voeten in het zand kun je genieten van de magische onderwaterwereld op het scherm.

Voorafgaand aan de film neemt boswachter Dick je mee op natuurexcursie, zorgt restaurant De Strandgaper voor een hapje en een drankje en kunnen de kinderen marshmallows roosteren. Zodra het donker wordt start de film. Na afloop kun je napraten tijdens een Meet & Greet met de filmcrew.

De Beach Bios, georganiseerd door gemeente Zuidplas en Recreatieschap Rottemeren, kost 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 5 euro voor iedereen vanaf 13 jaar, inclusief een welkomstdrankje. Tickets zijn te bestellen op www.facebook.com/event

De film ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’, geregisseerd door Robert Hughan van Goofy Aqua Video Images, was eerder te zien op het Wildlife Film Festival in Rotterdam, het grootste natuurfilmfestival van Nederland.

Ontspannen familiebelevenis

19.30 uur: start natuurexcursie
20.30 uur: inloop met drankje, hapje en marshmellows roosteren, uitleg over bijen door imker Liesbeth de Frel
21.00 uur: inleiding door wethouder Daan de Haas
21.15 uur: Start film Vele gezichten van de Zevenhuizerplas
22.00 uur: Meet & Greet met regisseur Robert Hughan en filmcrew
22.30 uur: Einde

Kom naar het strand bij restaurant De Strandgaper, Strandweg 1 in Zevenhuizen, laat de dagelijkse hectiek een avondje thuis, doe je strand-outfit aan en ontdek (samen met je kids) de magische onderwaterwereld van de Zevenhuizerplas. Oh ja, en parkeren is er gratis.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
09-07-2018 16:58

Advertisements