Autopuzzelrit ‘Boutrit’ op 15 december

by saskia / 06 december 2017 / No Comments

Nieuwerkerk aan den IJssel – De Auto- en Motorclub The Skymasters bestaat zeventig jaar en organiseert op vrijdag 15 december de Boutrit. Men wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de deze autopuzzelrit welke verreden wordt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel. Na afloop van de rit is er het Rad van Avontuur waar men weer leuke prijzen kan winnen, onder meer rollades, kippen, kerststollen, kerstkransen en flessen wijn.

De Boutrit is een oriëntatierit die wordt gereden op basis van een eenvoudig reglement. Het is tevens de laatste autopuzzelrit van het seizoen 2017. Bij de start is er voor iedereen een surprise. Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg over het reglement. Men hoeft geen lid van The Skymasters te zijn om aan de autopuzzelrit mee te doen.

Gezien het zeventigjarig jubileum is er een tegoedbon voor de nieuwelingen van 10 euro voor gratis deelname aan een rit in 2017, men kan deze downloaden op de website www.skymasters.nl.

Inschrijving is vanaf 19.45 tot 20.15 uur in Brasserie Geen Idee, Klein Hitland 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Starten vanaf 20.00 uur. De lengte van de rit is 24 kilometer. Voor meer info zie de website www.skymasters.nl of bel 0182-374 106.

Advertisements

About the author: