Zo. 22-01: Jeugdcircus Acrobatico terug in Haastrecht

Wegens groot succes in de herhaling: Jeugdcircus Acrobatico komt terug naar Haastrecht! Zondagmiddag 22 januari treden ze op met de nieuwe show ‘Schatjes & Schoffies’ in de sportzaal van Theater Concordia. Daar bouwen ze een echte circuspiste.

Het lijkt de Schoffies heerlijk om in het nieuwe dorpshuis te chillen, terwijl de Schatjes het een fantastische plek vinden om te trainen. Tja, wat nu? Dat wordt een strijd tussen de Schatjes en de Schoffies en wie gaat er winnen? Ook niet onbelangrijk, waar is eigenlijk de sleutel van het pand?
Laat dat maar aan de artiesten van Acrobatico en hun wereldberoemde Circuskunsten over en kom kijken naar Schatjes en Schoffies. Wederom een geweldige show met een grote diversiteit aan acts!

Jeugdcircus Acrobatico behoort tot de beste jeugdcircussen van Nederland en laat al dertig jaar jong en oud genieten van diverse circusdisciplines. Onder de artiesten bevinden zich Nederlands jeugdkampioen Goochelen Roy Huiskens en Scott Bovelander, de stuiterbaljongleur van Holland’s Got Talent.

Het enthousiasme en de passie van de ervaren circusartiesten zorgen voor indrukwekkende acts; de tomeloze inzet van de jongere artiesten is vertederend. Verpakt in een originele, afwisselende show is een voorstelling van Acrobatico altijd een groot feest!

De familievoorstelling van jeugdcircus Acrobatico begint zondag 22 januari om 14.00 uur. Kaarten (à € 10,00) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.